نصب پایه چراغ های جدید در بلوار آیت الله اشتهاردی با هدف ارتقای ایمنی و روشنایی معابر
رفع انسداد جوی آب خیابان شهید مصیب قره بابایی در صیادیه پس از درخواست مردمی
در پی ثبت درخواست مردمی مبنی بر انسداد جوی آب خیابان شهید مصیب قره بابایی، واقع در محله صیادیه، نیروها و ماشین آلات واحد خدمات شهر شهرداری اشتهارد در کوتاه ترین زمان به محل اعزام شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اشتهارد، عوامل خدمات شهری با انجام عملیات نظافت، شست و شو و لایروبی، نسبت به رفع کامل انسداد جوی آب اقدام کردند تا جریان روان آب برقرار شود. معاونت خدمات شهر شهرداری اشتهارد از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده مشکلات مشابه در سطح شهر، موضوع را از طریق پایگاه اطلاع رسانی و یا شماره های ۳۷۷۲۲۵۵۵ و ۳۷۷۲۲۳۱۳ با واحد خدمات شهری در میان گذارند تا در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی و اقدامات لازم انجام شود.
عملیات ترمیم و بهسازی سنگ فرش خیابان چمران توسط واحد عمران شهرداری، با هدف بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت معابر شهری اجرا شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اشتهارد، در جریان این عملیات، بخش های آسیب دیده این محور پرتردد، به طور کامل بهسازی شد. اجرای این طرح عمرانی علاوه بر زیباسازی منظر شهری، نقش مهمی در تسهیل تردد روزمره اهالی و کسبه این محدوده ایفا می کند.
شهردار اشتهارد از نصب ۷۵ پایه چراغ روشنایی جدید با هدف ارتقای سطح روشنایی معابر و افزایش امنیت عمومی با اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد ریال توسط شهرداری اشتهارد خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اشتهارد، "محسن دلجو"، اظهار داشت: این تعداد پایه چراغ روشنایی با هدف بهبود زیر ساخت های نوری شهر خریداری شده که بخشی از آن در بلوارهای ملااحمد شاه بختی و آیت الله برهانی واقع در شهرک خائف نصب و مراحل تکمیلی آن در دست اجرا است. وی با اشاره به تداوم اجرای این پروژه در سایر نقاط شهر افزود: در حال حاضر عملیات نصب سایر پایه های چراغ برق در بلوار آیتالله اشتهاردی (ورودی شهرک الغدیر) و بلوار ابوذر (شهرک صدرا) که منطقه هدف قرارگاه اجتماعی محسوب میشود توسط حوزه معاونت خدمات شهری در حال انجام است. شهردار اشتهارد در پایان خاطرنشان کرد: توسعه متوازن زیرساختها در محلات مختلف شهر، به ویژه در مناطق هدف قرارگاه اجتماعی، از اولویت های مدیریت شهری است که با هدف ارتقای سیما و منظر شهری و افزایش ایمنی و رفاه حال شهروندان با جدیت پیگیری می می شود.
ارتقای روشنایی با نصب تیرهای چراغ برق در بلوار آیت الله ملا احمد شاه بختی شهرک خائف
سرپرست معاونت خدمات شهر شهرداری اشتهارد گفت: در راستای بهسازی زیر ساخت های شهری و تامین امنیت تردد شهروندان، عملیات نصب تیرهای جدید روشنایی در بلوار آیت الله ملا احمد شاه بختی در شهرک خائف اجرایی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اشتهارد، سید "مرتضی موسوی" با اعلام این خبر اظهارداشت: این پروژه با هدف رفع نقاط تاریک، افزایش ضریب ایمنی معابر و ارتقای زیبایی منظر شهری صبح امروز عملیاتی شد. وی افزود: تلاش مدیریت شهری بر این است تا با اجرای مستمر پروژه های عمرانی و خدماتی در نقاط مختلف شهر، ضمن ارتقای کیفیت زیست شهری، رضایت شهروندان گرامی را بیش از پیش فراهم آورد.